Bedankt voor het schrijven van dit verhaal ,ik zal het met veel liefde bewaren.

Lieve groetjes Romkje

Romkje

Wat een mooi en origineel boek! Een apart boek, het nodigt uit om het snel uit te lezen, je wilt gewoon weten hoe het afloopt en als het uit is vraag je je af of dit een waargebeurd verhaal is of dat het ‘slechts’ een verhaal is, of van allebei een beetje? In elk geval geen saai boek en een leuk idee voor een verjaardagscadeau voor iemand anders! Als je de titel leest weet je niet zo goed wat je moet verwachten, maar dat is juist het verrassende van dit boek! Kortom: gewoon lezen dus! De levering verliep ook zeer vlot, niks op aan te merken! Met dank aan schrijver Chantal Holleman!

Slippersnet

Wat een geweldig boek, ik had het in 2 dagen uit. Heb het al 3 dagen uit en ben nog altijd onder de indruk van het boek. Het heeft me geraakt. Ik hoop dat in de toekomst nog zo’n boek mag verschijnen. Ik wens jullie heel veel succes en dat het boek een bestseller mag worden.

Veel liefs Fienie

Fienie Borghans-Ritt

Ik ben niet zo’n lezer, maar dit boek pakte me helemaal. Wat een prachtig verhaal, waarin verleden, heden en fantasie goddelijk samenkomen.

Jan Makker

De nacht dat de sterren dansten is een verhaal over zielsverwantschap, vriendschap en liefde. Ik zou best in 1145 geleefd willen hebben, de eenvoud, zonder oordeel, genietend van de goddelijkheid.
Spannend van begin tot ‘t einde. ‘T maakt je nieuwsgierig hoe ‘t afloopt! Bedankt dat ik ‘n exemplaar toegezonden heb gekregen via astrid (astridenmellis.weblog), en succes met je volgende boek!

Riet(je)

Ik heb het in één dag uitgelezen; het is alsof je in de Efteling in de droomvlucht zit. Je gaat helemaal mee terug in de tijd naar het leven van toen, alsof je het zelf allemaal meemaakt. En als je het dan uit hebt blijft het nog in je hoofd zitten…

De nacht dat de sterren dansten is een puur, eerlijk, ontroerend en meeslepend verhaal over liefde, verlangen en vriendschap.

Chantal, mijn complimenten!!

Cynthiaaa

Ik heb De nacht dat de sterren dansten in ruim één dag uitgelezen. In het begin had ik nog geen idee welke kant het verhaal op zou gaan maar op een bepaald moment had het verhaal mij in zijn greep en kon ik het niet meer wegleggen. Het is een fantastische roman die zich afspeelt in de jaren 2005 en 1145. Op het moment dat het verhaal terug ging in de tijd had ik het gevoel alsof ikzelf terugstapte in die tijd. Ik had af en toe het idee alsof ik de personages uit de tijd persoonlijk leerde kennen. Op het moment dat ik het boek toch even aan de kant moest leggen bleven Shantah, Beatrice en broeder Alfonso door mijn hoofd spoken.

Ik kan tot slot alleen nog maar zeggen dat De nacht dat de sterren dansten door Chantal vol passie is geschreven en dat dit verhaal me nog lang bij zal blijven.

Chantal, ik wil je hartelijk danken dat ik dit boek heb mogen lezen en ik hoop dat er nog meer verhalen zullen volgen.

Ria

Een boek dat je gelezen moet hebben! We maken in het boek kennis met Paul Janssen en zijn collega Esther. We gaan mee naar een klimaat congres in Zuid Frankrijk. Het congres wordt gehouden in een historische burght. Na het congres is er een borrel en is er de ruimte om nog wat met elkaar na te kunnen praten. Paul is nogal duf van de hele dag, en gaat een kijkje nemen in de tuin van de burght. Daar in de tuin begint het verhaal en laat je niet meer los tot de laatste bladzijde.

De nacht dat de sterren dansten is een verhaal van een man, die in een visioen kennis maakt met zijn zielsverwant. De eerste paar hoofdstukken van het boek waren redelijk stug, en het duurde dan ook even voor ik de smaak van het boek te pakken had.
Toen dit echter eenmaal zover was, wilde ik het niet meer wegleggen. Tegelijkertijd wilde ik niet verder lezen, omdat ik het boek niet uit wilde lezen. Niet omdat het niet goed was, integendeel. Het feit dat de laatste bladzijde steeds dichter bij kwam stemde me treurig, van mij had het boek nog 100 pagina’s meer mogen hebben.
Paul maakt in zijn visioen kennis met Shantah, zijn zielsverwant. Shantah neemt hem mee naar 1145, waar we het leven gaan beleven van 1145.
De nacht dat de sterren dansen is een verhaal over zielsverwantschap, vriendschap, het nu en het accepteren van mensen zoals ze zijn.
Je leeft intens mee met de personages in het boek. Geen moment heb ik de verspringen van het heden naar 1145 lastig gevonden. Als je leest BEN je de personages in het boek.

De auteur, Chantal stelt zich voor als transgender. Na het lezen van De nacht als de sterren dansten, verbaasde mij dit. De boodschap van het boek is de mensen in hun waarde laten om wie en wat ze zijn. Het voorstellen als transgender voelt voor mij als tegenstrijdig, omdat dit naar mijn idee helemaal niet terzake doet.
Voor mij is De nacht dat de sterren dansten een boek dat je kado doet aan je vrienden als een kostbaar geschenk. Je wilt het boek delen met de mensen om je heen. Een boek dat je gelezen moet hebben! Chantal, een mooier geschenk kan je iemand niet geven, bedankt dat dit ik een kijkje mocht nemen in jouw gedachten….

Astrid van der Helm
1 2 3 4 5 7

Plaats uw review

Auteur Shantah Holleman