Een aanrader, mag in geen vakantie koffer ontbreken. Heerlijk boek, leest lekker, geeft verrijking van jezelf, maakt je fantasie los, je dromen….En de gedachte is het nu fantasie of echt… Gewoon kopen en lezen!! Heeerlijkkkkk. Ik ga weer snel verder lezen…

Heleen

Ik heb je boek vandaag in 1 adem uitgelezen! Moet het nog even laten bezinken…. heb het er wel gloeiend warm van….. Alvast bedankt voor het delen van je prachtige verhaal!! … liefde en licht peet

Petra

Mijn bewondering voor dit boek is enorm en ik heb veel bevestiging gekregen op mijn manier van denken dat het ánders kan. Voor mij is het nu nog duidelijker dan voorheen, dat er in een wereld zonder jaloezie en afgunst veel meer vreugde EN liefde zal kunnen zijn. Liefde in elke denkbare vorm dus. Laten we samen die nieuwe wereld in stappen!

Theo

Wat een heerlijk boek! Het geeft heel veel stof tot nadenken en daar hou ik van. Ik heb het boek in een opwelling besteld omdat de titel me aansprak. Jouw mail maakte me wel ontzettend nieuwsgierig natuurlijk ? Ik vond het heel boeiend en kon het bijna niet wegleggen. Ik baal nu ook wel een beetje dat het uit is.. Dit smaakt naar meer… lieve groet Kitty

Kitty

De Nacht dat de Sterren Dansten raden wij aan voor iedereen die gelooft in een betere wereld! En voor iedereen die deze mooiere wereld wil leren kennen. Bewustwording is inmiddels een begrip geworden en dit boek kunnen we dan ook met recht een bewustwordingsroman noemen… Het liefst zouden wij in de auto gesprongen zijn om te zoeken naar deze mooie liefdevolle werkelijkheid in Zuid-Frankrijk. Een herkenning voor iedereen!

 

Stichting EarthWatcher
2

Ik heb je boek uit. Ik vind het amazing. Het raakte me… het was alsof er met een hamer op mn hoofd gemept werd in positieve zin. Herkenning. Super!
Ik raad hem iedereen aan!

Esther Scholten

Wat een boek!!!! Ik heb het gelezen, en wat heeft het een indruk op me gemaakt! Het boek had ik te leen van een vriendin van mij en zou het toch erg graag ook in bezit hebben. We zijn ons ‘bewust’ van een leven in Liefde en Licht, zonder oordelen en het loslaten van meningen. Natuurlijk lukt dit nog niet helemaal maar het boek heeft me nog bewuster gemaakt van zo een leven en ik heb een gevoel van heimwee. Ben helemaal verliefd op het boek.
In Liefde en Licht….Anja

Anja

Een parel in boekenland. Ook fragmenten waar ik heerlijk om heb gelachen. Hilarisch die reacties. Maar heel goed geschreven. Ik kan alles en iedereen zo voor me zien en mee ervaren. Ik promootte het al op mijn drie twitteraccounts @ikverbind @vandermieden en @tweetkind.

Bert-Jan van der Mieden
1 3 4 5 6 7

Plaats uw review

Auteur Shantah Holleman