Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Dus ben gisteren aan het einde van de middag lekker in de tuin gaan zitten om te lezen.
En ik heb het boek in 1 keer uitgelezen. Wat een prachtig verhaal! Knap bedacht!
Ik heb trouwens ook wel wat met die regio die je beschrijft, één van de mooiste en qua historie (de Katharen) interessantste van Frankrijk.

Renate

Heel herkenbaar en een gevoel van zie je nou wel; ik heb het toch niet verkeerd gezien en gevoeld. Ik heb altijd vanuit mijn hart geleefd en me vaak afgevraagd waarom ik graag wil leven vanuit respect, vrede en liefde, terwijl niet iedereen dat doet. ik vind het een mooi boek en vind het mooi dat ik het nu net tegenkwam op internet, al weet ik nu al niet eens meer hoe ik er kwam.

Marga

De inhoud van dit boek is een onewayticket to Paradise..
Lees met je hart en verruim je kaders..
Bevrijdt je van Illusies en Leef..
Hier, nu, Eeuwig..
Wees geen marionet in een veel te langdurend
spel.
2012…,
Het is Tijd..

Esther

Heerlijk boek en een aanrader voor onder de kerstboom! Genoten van de visioenen. Was het maar zo’n feest..

Bedankt voor het leesgenot

Dirk.

Dirk Geelhoed

Met ontzettend veel plezier en herkenning heb ik jou boek gelezen! Wauw, wat ben ik blij, dat ik per puur “toeval” op jou site terecht kwam! Ik raad het boek bij iedereen aan.
Ook ik leef in een ander wereld en heb altijd geweten dat deze wereld anders is en kán! Als we het maar weten en willen! Ik kwam thuis toen jij het woord “andersdenkend” gebruikte.
Helaas wordt je in deze wereld snel voor gek versleten, maar dat heb ik inmiddels geaccepteerd..:)

Monigue Dusault

Het boek is een streling voor je ziel, ik ben thuisgekomen in de hemel op aarde zo is het de bedoeling dat wij allemaal leven. De tijd is er voor om dit NU te gaan doen, het verleden en heden samen dat is onze toekomst. laten we door ons te verbinden dit gaan neerzetten.
Namasté, in licht en liefde.

Diolène

Ik heb het boek gelezen en vond het echt een mooi geschreven persoonlijk verhaal met een hele leuke wending aan het einde … Als je weer een nieuw boek hebt geschreven houd ik me van harte aanbevolen!

Danny

Ik heb genoten van het verhaal. Heerlijk verruimend voor mijn denken en warm. Ik neem het mee in mijn leven.
Heel erg bedankt Peter.

M.C. ( Ria ) Bongaertz
1 4 5 6 7

Plaats uw review

Auteur Shantah Holleman