Een regelrechte aanrader, dit boek! Want als we allemaal ‘Anders gaan denken’ worden alle misstanden die onze maatschappij nu nog in z’n greep lijken te houden – zoals ongelijkheid, machtsmisbruik en eigenbelang – binnen afzienbare tijd opgelost en overbodig!!

 

Marga

Via de ruilboekenkast van Post-21, een superinitiatief van vrienden van mij (wat heb je nog aan de gewone bieb als zulke boeken daar al niet meer te krijgen zijn), las ik je boek. Prachtig!
Ik lees veel en heb al veel van dergelijke boeken gelezen, maar jouw boek is heel speciaal. Ik ben geneigd speciale dingen bij me te houden, maar jouw boek gaat de ruilboekenkast weer in, zodat anderen er ook van kunnen genieten. En zodat het zo de grote steen kan bijdragen tot realisatie van de nieuwe wereld.

Ik moet zeggen: jouw persoonlijkheid intrigeert me wel. Wat een zoektocht heb je achter de rug, respect!

Dankjewel!

Lieve groet,
Anja

Anja

Nou nou…. Ik heb het zelfs 2 keer gelezen! Volgens mij ben ik dus ook “andersdenkend” in vele opzichten (grinnik). Ik heb ontzettend genoten, het is nog heel en ik kan zo met gemak in dat “wereldje” instappen, het lijkt wel of dat ik ze ook allemaal persoonlijk ken…. Nou, dan is je opdracht geslaagd vind ik, jouw boek is werkelijkheid geworden voor mij…. Goh, als het nog ‘ns mogelijk zou kunnen zijn om de tijd ‘n stuk terug te draaien…. We blijven hopen…
…. Liefs

Ankie

In het begin heb ik wat moeite gehad met de wat “springerige” manier van schrijven. Maar oh God wat is dat goed gemaakt. Ik ben er zelfs in de nacht voor opgestaan om door te lezen. Een prachtig verhaal en mooi verteld. Binnen een paar dagen uitgelezen. Jammer dat het boek uit is.

Anky

Hallo Chantal,
Het heeft even geduurd, maar ik heb je boek dan nu eindelijk met veel plezier gelezen. Een origineel verhaal, apart door de raamvertellingen. Het speelt zich af in een tijd/context die een soort van heimwee oproept, hoewel het gedeelte van de vrije liefde niets voor mij zou zijn…Al met al mooi en met een open einde, dus nu maar wachten op je volgende boek.
Groetjes,
Maria

Maria

Ik vind het boek een juweeltje! Ik kon gewoonweg niet meer stoppen met lezen! Het is zo’n bijzonder, uniek, en verrassend, tintelend, sprankelend boek!

Irma

Het is alweer een poosje geleden dat ik je boek las Chantal, ik kwam ermee in aanraking door een vriend. Al lezende werd ik meegesleurd/ondergedompeld in een wereld zoals die zou kunnen zijn; een wereld van onvoorwaardelijke liefde, licht en passie. Nu, ongeveer een jaar later, merk ik dat jouw boodschap zich heeft verstrengeld met mijn beleving van de wereld. Het was al aanwezig maar ik leef het bewuster.. Als jouw boek zich op deze manier kan verspreiden, door zich te nestelen in het collectieve gedachtegoed en de belevingswereld van mensen, dan dragen we beslist bij aan een toekomst vol liefde.
Liefs,
Marieke

Marieke
1 5 6 7

Plaats uw review

Auteur Shantah Holleman