Klimaat-top

Stel dat ik bij de volgende klimaat-top iets zou mogen zeggen, dan zal ik allereerst een wereldwijde belasting op kerosine voorstellen.

Hoe is het mogelijk dat ze dát nog niet hebben bereikt?!

Luchtvaart is een giga luchtvervuiler, kerosine zou duur moeten zijn, maar wereldwijd is het onbelast

 

klimaat-top 

Is dat niet vreemd?

Misschien omdat de belangen van de luchtvaart sector te groot zijn? Omdat de economie moet blijven groeien? Blijkbaar staat het water nog niet hoog genoeg…

Ben je het mee eens?

 

Des te meer mensen deze blog over de klimaat-top delen, des te sterker wordt ons signaal, onze kracht.

Een kracht die machtiger kan worden dan de neuzen van de economische belangen lang zijn,

Wat mij betreft is het enige discussiepunt de hoogte van de heffing. Persoonlijk kies ik 1000%. De

Liefs, Shantah

 

 

Over mij en het boek

Voordat ik begon met schrijven wist ik weinig over de Katharen, en tijdens het schrijven kreeg ik een zeer sterk gevoel om niets over hen op te zoeken, maar om mijn gevoel te volgen.

Na afloop, zo’n 3,5 jaar later, was ik uiteraard heel benieuwd naar de reacties van “Katharen specialisten”. Bram Moerland en nog enkele specialisten bleken zeer geïnteresseerd, en ik stuurde ze een gratis exemplaar. Daarna, enkele maanden later, heb ik ze meerdere keren gemaild, zelfs de telefoon ingesproken. Maar nooit heb ik een reactie ontvangen. Niets.

Indirect heb ik wel begrepen (door wat Bram Moerland in de media heeft gezegd), dat hij zich afzet tegen het gedachtegoed. Het beeld dat ik van de Katharen geef, blijkt op sommige punten zeer sterk te verschillen van het “officiële” beeld. Maar het officiële beeld is gebaseerd op wat de Inquisitie heeft opgeschreven, zo’n 1,000 jaar geleden.