De Nacht dat de Sterren Dansten verspreidt zich via deze website, internet, sociale media én dankzij enthousiaste lezers!

Al de 4de druk!

Al meer dan 2,000 ex. verkocht!

knop bestel nu

Na aanmelding voor de nieuwsbrief speel je elke maand automatisch mee!

Elke maand worden uit de nieuwsbrief aanmeldingen vier winnaars geselecteerd die een gesigneerd exemplaar winnen!

Deze actie duurt tot dec. 2020!

Duif van de vrede

Bestel het boek vandaag nog!

Je kunt De Nacht dat de Sterren Dansten eenvoudig, veilig en snel rechtstreeks bestellen, via deze website. Wat is mooier? En eerlijker. Slechts 19,90 (GRATIS verzending NL en Be)


De Nacht dat de Sterren Dansten neemt je mee, terug in de tijd, naar 1145, de vroege middeleeuwen, Occitanië, nu Zuid-Frankrijk, de Katharen; een samenleving waar de mensen geloofden in de waarheid.

De Nacht dat de Sterren Dansten is een wonderbaarlijke, ontroerende, verrassend spannende reis naar een wereld waar de mensen anders denken. Het verhaal heeft ook een goed gedoseerde portie humor. “Het is thuiskomen in de Hemel op aarde” schreef een lezeres.

De Nacht dat de Sterren Dansten inspireert, verrijkt. Lees de recensies aan de bovenkant van deze pagina, of bekijk de vlog van iemand die het boek heeft gelezen, Ingrid ten Boske, zij brengt het prachtig onder woorden. (zie de video rechts)

Volgens sommige lezers is De Nacht dat de Sterren Dansten het mooiste boek dat ze tot nu toe hebben gelezen!

Gouden Meeuw Literatuurprijs

gouden meeuwVolgens de publieksjury van de Gouden Meeuw Literatuurprijs laat het boek “de ontdekking van een andere weg zien”, en kan De Nacht dat de Sterren Dansten zich meten met de Celestijnse Belofte.

“‘De Nacht dat de Sterren Dansten’ is verrassend en origineel. Het ontroert, maar is tegelijkertijd voorzien van een goed gedoseerde portie humor. De auteur weet haar personages op verfijnde wijze tot leven te brengen. Bovendien daagt Shantah haar lezers uit om ‘out of the box’ te denken.”

“De Nacht dat de Sterren Dansten raden wij aan voor iedereen die gelooft in een betere wereld. En voor iedereen die deze mooiere wereld wil leren kennen”, Stichting Earthwatcher. 

Wil je een voorproefje? Leesfragmenten geven een indruk, pas als je het boek zelf leest, zal je het enthousiasme van andere lezers begrijpen.

Klik hier voor leesfragmenten uit De Nacht dat de Sterren Dansten.

Voorkant van het boek de nacht dat de sterren dansten

Door op bovenstaande afbeelding te klikken, verschijnt de verhaallijn!

Het verhaal is op een unieke manier autobiografisch; “Een fantastische, bijna magisch realistische autobiografie” schreef De Telegraaf.

Ontdek het samen!

Een gesigneerd exemplaar van De Nacht dat de Sterren Dansten is een prachtig, uniek cadeau! Ontdek het samen!

Surprise yourself… Zolang de stroom bestellingen beheersbaar is, signeer ik alle exemplaren!

Bestel Twee gesigneerde exemplaren voor slechts 35 euro! (GRATIS verzending NL, BE).

Folder 4de druk

Een auteur stapt uit het systeem
knop bestel nu

Door deze pagina te delen via sociale media steun je mij, en steun je een mooie verandering! Deel het met je vrienden!