Skip to main content

Retouneren enzo

Producten die u via deze webwinkel koopt worden met de hand persoonlijk gesigneerd volgens de door u eventueel ingevoerde specificaties. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Wanneer producten niet gesigneerd zijn vallen zij onder het retourbeleid van onze webwinkel. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en te retouneren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht tot retouneren kunt u contact met ons opnemen via info@sterrennacht.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wat is retouneren?

Retourneren is het proces waarbij een klant een product dat hij heeft gekocht, terugstuurt naar de verkoper. Dit kan zijn omdat het product defect is, niet aan de verwachtingen voldoet, niet past, of om welke andere reden dan ook. Het retourproces verschilt per verkoper en product, maar meestal moet de klant het retourproces starten door contact op te nemen met de verkoper en de details van de retourzending te bespreken. Bij het retourneren van producten is het belangrijk om de retourvoorwaarden van de verkoper te bekijken voordat je een aankoop doet. Dit kan informatie bevatten over hoeveel dagen klanten hebben om een product terug te sturen, onder welke omstandigheden een retour wordt geaccepteerd, en of er eventueel kosten verbonden zijn aan het retourneren van een product.