Skip to main content

Welkom bij onze vaak gestelde vragen-pagina! Hier beantwoorden we de meest voorkomende vragen over onze webshop, onze producten en onze service. We begrijpen dat je soms vragen hebt of op zoek bent naar meer informatie.

Ons doel is ervoor te zorgen dat je online winkelervaring zo gemakkelijk en zorgeloos mogelijk is. Als je na het lezen van deze pagina nog steeds vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Ons team van deskundigen staat klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Waar kan ik De Nacht dat de Sterren Dansten bestellen?

U kunt het boek aankopen in onze webshop. Wilt u meerdere exemplaren of het e-boek bestellen? Bekijk dan onze winkel op onze website.

Kan Shantah het boek persoonlijk signeren?

Shantah signeert momenteel elk exemplaar wat zij verstuurd. Wil je een bericht aan de ontvanger van het boek richten? Dan kan je tijdens het afrekenen je bericht invullen.

Hoe kan ik betalen?

De volgende betaalmethodes worden in onze webshop geaccepteerd.

  • iDEAL
  • PayPal
  • Paysafecard
  • Bancontact
  • Bankoverschrijving
  • Giropay
  • SOFORT

Hoe ontvang ik mijn boek(en)?

Verzending van gesigneerde exemplaren gebeurt via een brievenbuspakketje van PostNL. Deze worden verzonden met een postzegelcode.

Krijg ik een track & trace code?

Omdat wij verzenden zo goedkoop mogelijk willen houden voor de klant, verzenden wij met een postzegelcode van PostNL. Hierdoor kunnen wij geen track & trace code versturen van het brievenbuspakket.

Bij bestelling van meerdere exemplaren is het uiteraard wel mogelijk om een track & trace code te ontvangen omdat dit via pakketpost verzonden wordt.

Hoe kan ik het eboek lezen?

Er zijn meerdere manieren:

U heeft het e-boek gekocht en onze  automatische email met downloadlinks ontvangen.  Klik vervolgens in de e-mail op de download links of login op uw account op onze website en ga naar ‘Downloads’ in het menu aan de bovenkant van de pagina (de drie horizontale streepjes rechts bovenaan). Klik dan op de button met de gewenste versie van het e-boek. Wij bieden het e-boek namelijk aan in twee versies: E-pub & Mobi.

Het e-boek overzetten naar uw e-reader

Je kan het e-boek op twee gemakkelijke manieren op uw e-reader krijgen, namelijk:

1. Overzetten vanaf je computer

Verbind je e-reader met je computer. Dat doe je met een usb-kabel. Vervolgens kun je in je Verkenner (Windows) of in je Finder (Mac) naar je ereader gaan en epub-bestanden verplaatsen van je computer naar je ereader.

2. Op een SD-kaart zetten

Ereaders hebben vaak een intern geheugen en een verwisselbaar geheugen in de vorm van een geheugenkaartje. Dat geheugenkaartje kun je laden met ebooks. Stop de SD-kaart simpelweg in je computer of laptop (rechtstreeks of via een adapter) en laad je collectie aan ebooks erop. Daarna steek je het kaartje in je ereader om te genieten van je collectie ebooks.

 

Het E-Boek lezen op een Android apparaat

Volg deze handleiding om het e-pub bestand te importeren in Google books en op uw Android apparaat te lezen.

Het E-Boek lezen op een Apple apparaat

Volg deze handleiding om het e-pub bestand te importeren in de boekenapp en op uw Apple apparaat te lezen.