Skip to main content

Momenteel is ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’  verkrijgbaar in de onderstaande winkels. Uiteraard kan uw winkel hier ook tussen staan.

Bent u winkelier en geïnteresseerd om ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’  te verkopen, neem dan contact op via het formulier hieronder.

De Nacht dat de Sterren Dansten is te koop bij de Juuls Kruidenhoekje

Juuls Kruidenhoekje – Kerkstraat 14A, Horst.

mijn naam is Juultje en al sinds ik klein was ben ik met de natuur bezig. Ik verzamelde stenen, ging graag wandelen en was helemaal gek van dieren en alles wat groeit Juultjeen bloeit. Al vroeg wist ik dat ik graag mensen zou willen helpen. Eerst in een drogisterij en daarna bij de kruiderij. In 2005 werd mijn droom werkelijkheid: ik begon een eigen winkel in Gennep! Hier kon ik mensen helpen met voedingssupplementen voor bijvoorbeeld vermoeidheid of hoofdpijn, heerlijke huidverzorging ook voor de gevoelige of eczeemhuid, haarverf die beter is voor je haar, boeken over o.a spiritualiteit en gezondheid, heerlijke kruidentheetjes, leuke kadootjes engeltjes en boeddha’s, edelstenen en etherische olieën. In de loop van de jaren werden veel mensen bewuster en breidden we uit met voeding en biologische groentezaadjes. Ook kregen we lampeberger in ons assortiment. In 2012 begon het bij mij te kriebelen en openden we een 2e winkel in Horst. Ook hier weten steeds meer mensen ons te vinden.

Wederverkoper worden van De Nacht dat de Sterren Dansten?

Vul het formulier in!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam