Skip to main content

De 8e editie is een feit!

By 17 december 2023december 21st, 2023Shantah's Blog

Goed nieuws voor alle boekenliefhebbers en alle auteurs! Want de 8e editie van het boek ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’ is nu verkrijgbaar!

Er verschijnen jaarlijks meer dan 15,000 nieuwe Nederlandstalige boektitels, Goede boeken hebben tijd nodig, die komen na verloop van tijd ‘vanzelf’ bovendrijven…  

‘De Nacht dat de Sterren Dansten’ is zo’n boek. Oktober 2008 verscheen de 1ste druk. Dus 15 jaar geleden! Vorig jaar verschenen de 5de en 6de druk en dit jaar de 7de en 8e druk (2,000 exemplaren)

Tot nu toe was elke nieuwe druk een verbetering van de voorgaande. Dat is ook nu het geval! Het manuscript van de 7de editie is op meerdere punten verbeterd en geactualiseerd! 

Dus boekenliefhebbers:  Inmiddels zijn er al zo’n 10,000 exemplaren van deze bekroonde roman in omloop! Terwijl het boek niet in de gangbare (online) boekhandel verkrijgbaar is!  Want het is een FairBook…  (www.fairbook.nl

Een boek dat zich verspreidt via internet en dankzij enthousiaste lezers, die het boek waarderen met 5 sterren!  

Fairbook.nl is een gratis promotie podium voor FairBook auteurs. Momenteel is de site nog vrijwel leeg, omdat de FairBook benadering nieuw is. 

Auteurs, laat je inspireren door het succes van ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’. 

Verkoop jouw volgende boek ook als een Fairbook! 

Then, Together We Will Make Change! 

Just imagine!!!   

 

Als je een fan bent van fictie met een rebelse inslag, dan is dit boek zeker iets voor jou. Shantah heeft een unieke schrijfstijl die de lezers meeneemt naar buitengewone werelden en hen laat nadenken over de grenzen van vrijheid en individualiteit. Met elke bladzijde word je ondergedompeld in een levendige en meeslepende wereld waarin niets is wat het lijkt. Het is een boek dat je niet meer wilt neerleggen en dat je meesleept tot de laatste zin.

Bestel het boek en ontdek waarom deze rebelse roman al zo’n grote impact heeft gehad op heel veel lezers. Je zult gegarandeerd geboeid worden door de meeslepende verhaallijn, de boeiende personages en de diepgaande thema’s die dit boek bevat.

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.