Skip to main content

Mainstream media zwijgen over ‘andersdenkend’ boek dat de wereld kan veranderen

By 18 mei 2024mei 19th, 2024Shantah's Blog

In een wereld waar de mainstream media ons dagelijks informeren over de laatste ontwikkelingen en trends, is het soms verbazingwekkend om te zien welke belangrijke verhalen worden verzwegen. Zo ook het geval met de roman “De Nacht dat de Sterren Dansten” geschreven door Shantah, een schrijfster die een revolutionaire visie presenteert over de wereld en onze plaats daarin.

Shantah beweert dat wij als mensen het product zijn van duizenden jaren sociale en genetische manipulatie. In haar roman neemt ze de lezer mee op een reis terug in de tijd naar een gemeenschap van andersdenkenden die in Zuid-Frankrijk leefden tijdens de vroege middeleeuwen. Ontdek je de ideale wereld?

Het bekroonde boek boeit tot de laatste bladzijde en zet aan tot overdenking en bewustwording. Het boek inspireert om anders te denken en kritisch naar de wereld om ons heen te kijken en om je eigen mogelijkheden te ontdekken.

Het boek wordt door lezers gewaardeerd met een 9+

Het probleem is dat “De Nacht dat de Sterren Dansten” geen ISBN heeft. Het is een “Fairbook”, een boek dat de ontdekking van een andere weg toont; een weg die een bedreiging vormt voor de belangen van de uitgeverijen.

Succesvolle uitgeverijen en mediaconglomeraten zijn groot geworden door de enorme winsten op bestseller boeken. Dat verdienmodel is sinds 1965 wereldwijd verzegeld door de invoering van het ISBN. Wij leven ruim 50 jaar later, wij kunnen evalueren wat er is gebeurd sindsdien: vrijwel alle onafhankelijke boekenwinkels hebben de deuren moeten sluiten omdat ze de financiële hoofden niet boven water konden houden, de meeste brood auteurs eten droog brood en de mediaconglomeraten behalen honderden miljoenen euro’s nettowinst per jaar. Als een boek zonder ISBN uitgroeit tot een succes, dan zal het andere auteurs inspireren en is het literaire hek van de dam. En dat is precies waarom de mainstream media dit boek doodzwijgen.

Ondanks de censuur zijn er van  “De Nacht dat de Sterren Dansten” inmiddels al meer dan 10.000 exemplaren verkocht! Het boek verspreidt zich via internet en mond tot mond.

Op Facebook hebben promoties al meer dan 1.000 likes.

Het doel  van Shantah is dat het boek uitgroeit tot een internationaal succes. Als het plan slaagt zal Shantah de winst doneren aan globale bewustwording en het Vipassana project, een grootschalig bewustwordingsproject van 100.000 mensen dat als doel heeft om de hemel op aarde te creëren voor alle deelnemers.

Wij zijn sterrenstof dat tot leven is gekomen in een kosmisch paradijs.

Als mens zijn we het product van duizenden jaren sociale en genetische manipulatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.