Skip to main content

Luister naar de podcast en ontdek

By 26 januari 2024februari 8th, 2024Shantah's Blog

Vanaf vandaag kan je luisteren naar de podcast over ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’.

In de podcast vertel ik over de achtergronden van het boek, wat ik wil bereiken met het boek en hoe het verloopt.

Aflevering 1 “Hoe het begon” is nu te beluisteren.

  • Deel 1 - Hoe het begon - Shantah
Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.

Podcast 2. Het Vipassana project. In een reactie op de eerste podcast (zie hieronder) schreef Agnes dat ze hoopt dat het Vipassana project van de grond komt. In het nawoord van ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’ (vanaf de 5de druk) kan je lezen over het project.

In deze podcast vertel ik je alles over het Vipassana project.

Deel 1. Introductie. In de podcast noem ik deze blog:  Kunnen we samen de hemel op aarde creëren? Lees hoe.

  • Deel 2 - Het Vipassanaproject - Shantah
Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.

2 Comments

  • Agnes Smit schreef:

    Hoi Chantal Wat een mooi mens ben jij en wat een prachtig boek .Ik ben heel benieuwd of het Vipassana project van de grond komt. Ik probeer ook al zo natuurbewust en liefdevol te leven zonder mezelf te verliezen.In de huidige wereld voel ik me wel een anders denkende en probeer zoveel mogelijk het leven te leiden zoals ik het wil al moet je wel meegaan in de malle molen van het leven.Heel veel dank voor je mooie boek. Liefs Agnes

    • Chantal Holleman schreef:

      Dag Agnes! Dank voor je prachtige reactie… Inderdaad, we moeten allemaal meedraaien in de malle molen… Dat is het probleem. Het Vipassana project zal er beslist komen als voldoende lezers enthousiast zijn. Het concept heeft voldoende draagvlak nodig. Daarom ben ik ook druk bezig om de Duitse vertaling z.s.m. te kunnen lanceren; dat is een veel grotere markt. Volgens mij is het absoluut mogelijk. Fingers crossed xxx

Leave a Reply