Skip to main content

De (her)lancering is een feit! Wat hoop ik te bereiken?

By 9 december 2021september 5th, 2023Shantah's Blog

In de zomer van 2008, nadat ik met meerdere geïnteresseerde uitgevers had gesproken, wist ik dat ik het boek anders zou verkopen, want de voorwaarden die ze stelden waren niet wat ik wilde.

Bol.com adverteerde dagelijks op TV en liet zien dat boeken prima via internet kunnen worden verkocht.

Ik besloot het boek zelf, rechtstreeks te verkopen, via internet.

Maar hoe?

Oktober 2008, toen ik de eerste exemplaren liet drukken, begon ik geen internetcampagne. Ik wist niet hoe dat moest.

Ik stuurde exemplaren naar kranten, tijdschriften. Er verschenen recensies in meerdere kranten en de verkoop via de website kwam op gang. Dus feitelijk gebruikte ik de ‘oude media’.

Ik merkte dat sommige lezers (voornamelijk vrouwen) het boek geweldig vonden. Ze schreeuwden het van de daken, waarna meer lezeressen het boek ontdekten.

In een poging dat een grotere lezersgroep De Nacht dat de Sterren Dansten zou opmerken stuurde ik drie exemplaren in voor de Gouden Meeuw Literatuurprijs (dit was de enige literaire prijs waarvoor mijn roman in aanmerking kwam).

De publieksjury was laaiend enthousiast, in het juryrapport werd gesteld dat mijn boek zich zelfs kan meten met de Celestijnse belofte!

Waarschijnlijk werd toen ontdekt dat het boek geen ISBN heeft.

Mijn leven veranderde op slag: Binnen korte tijd kreeg ik te maken met een rechtszaak en veroordeling in hoger beroep door Raad van State van maar liefst 100,000 euro.

Pats Boem! Dat bedrag had ik niet.

Zodoende belandde ik in de bijstand en werd ik gedwongen de boekverkoop voor onbepaalde tijd te staken.

Daarom heeft de 4de druk jarenlang op de plank gelegen.

Alle ellende veroorzaakt door de uitspraak van Raad van State ligt nu – eindelijk – achter me, ik kan verder. Maar hoe?

Door de laatste 500 stuks(!) van de 4de druk gratis te verspreiden via facebook!

Eigenlijk is dit de eerste echte promotie/lancering van het boek!

Facebook stoort zich niet aan het feit dat het boek geen ISBN heeft! En terecht!

Ik wil graag dat de 5de druk verschijnt, want ik heb het manuscript verbeterd en geactualiseerd.  De eerste twee hoofdstukken zijn aanzienlijk veranderd.

En de 5de druk zie ik als mijn laatste kans (in dit leven) om mijn zegje te doen.

Mocht er een 6de, 7de, 8ste druk verschijnen, en bij elke volgende druk daarna, zal ik het manuscript voor elke nieuwe druk blijven actualiseren, met een eigen, uniek voor en nawoord. Zo zal het boek blijven leven, tot m’n dood.

Ik had gehoopt dat ik – als shemale – dankzij de inkomsten uit de boekverkoop niet m’n boterham zou hoeven te verdienen in de sex industrie. Die angst heb ik moeten loslaten.

Na een lang traject in de bijstand ben ik 1 mei 2021 als zelfstandige begonnen in de sex escort, en dankzij die inkomsten kan ik nu de facebook campagne betalen.

Inmiddels zijn alle 500 exemplaren op de post!

Fingers crossed.

Crowdfunding voor de kunst

Wat hoop ik te bereiken:

Ik wil hier dolgraag opnieuw leven, in een volgend leven, maar niet zoals de toekomst er nu uitziet…

Ik denk dat wij, mensen, het spoor volledig bijster zijn.

Wij leven in een kosmisch wonder, maar we leven gevangen in een matrix van systemen.

De mens is volgens mij van nature goed gelovig en dankzij angst zijn we aan te sturen. De afgelopen duizenden jaren werden onze verre voorouders verteld hoe ze moesten denken. Andersdenkenden werden structureel geëlimineerd, die genen werden simpelweg verwijderd; Wij zijn volgens mij dan ook het product van duizenden jaren genetische manipulatie.

Gebaseerd op onze ingeprente ‘waarden en normen’ heeft de mens de afgelopen 200 jaar de vorm aangenomen van een sprinkhanenplaag op aarde: Kortzichtig – gedreven door geldzucht en winstbejag – zuigen we deze planeet leeg, vreten haar kaal, vissen we de oceanen leeg, warmen de atmosfeer op,  terwijl we ons blijven voortplanten als bezetenen…

Hoe zal het leven hier zijn over 50, 100 of 200 jaar?!

De aardse voorraadkast raakt in een sneltrein tempo uitgeput, maar de wereldbevolking blijft exponentieel groeien, waardoor de honger, armoede, ellende in de wereld zal blijven groeien…

Hemel en Hel zijn hier.

Persoonlijk ben ik van mening dat deze wereld zal eindigen in een wereldwijde zwarte anarchie. een collectieve Hel op aarde.

Als De Nacht dat de Sterren Dansten zal uitgroeien tot een succes, dan doneer ik 80% van de inkomsten aan globale bewustwording en als hoofddoel het Vipassana project: Een grootschalige leefgemeenschap (100,000+ inwoners) met als doel een witte anarchie, de tegenpool van hoe de wereld nu gaat; een collectieve Hemel op aarde.

Dan wil ik hier dolgraag opnieuw leven.  Eerder – helaas – niet.

Vandaar…

Liefs,

Shantah

Populatie groei van laatste jaren
De waardering van www.sterrennacht.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 130 reviews.
%d