Skip to main content

Fairbook: Nu in de Bibliotheek!

By 16 oktober 2019april 17th, 2023Shantah's Blog
gouden meeuw

Volgens de publieksjury van de Gouden Meeuw Literatuurprijs kan ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’ zich meten met de ‘Celestijnse Belofte’!

Yin Yang

Lees een Fairbook! NU in de Bibliotheek.

De afgelopen tweehonderd jaar heeft de boekenbranche zich ontwikkeld. Dankzij succesvolle boektitels verdienden succesvolle (familie) uitgeverijen veel geld en door fusies en overnames ontstonden gedurende de tweede helft van de vorige eeuw mediaconglomeraten (enorm grote (familie)mediabedrijven die de hele keten bezitten/controleren), waardoor jaarlijks vele honderden miljoenen euro’s netto in de (familie) broekzakken stromen, terwijl de meeste auteurs droog brood eten. Dat is helaas de realiteit.

Het kan anders! Door de opkomst van internet kan een auteur besluiten om het boek te verkopen zonder gebruik te maken van het bestaande systeem; door het boek rechtstreeks, zonder ISBN, te verkopen.

De Nacht dat de Sterren Dansten is zo’n boek! Een Fairbook. Vanaf nu is deze prachtige roman ook verkrijgbaar in alle Nederlandse Bibliotheken!

Lees de recensies!

Door ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’ te lezen steun je het Fairbook initiatief!

Fairbook betekent een eerlijke toekomst voor auteurs, lezers en de betere boekhandel!

Al duizenden jaren worden boeken die een bedreiging vormen voor de bestaande belangen verbannen, verbrandt of geboycot. Anno 2019 wordt De Nacht dat de Sterren Dansten geboycot.

De waardering van www.sterrennacht.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 130 reviews.
%d