Ga naar hoofdinhoud
WinkelwagenClose Cart

Kunnen we samen de hemel op Aarde creëren? Lees hoe

Door 10 januari 2024februari 8th, 2024Shantah's Blog

Iedereen die ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’ heeft gelezen (vanaf de 5de druk) weet dat ik met het boek ‘de hemel op Aarde’ wil creëren.

In deze blog geef ik uitleg over ‘het utopische plan’.

Het begint met ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’. Het verhaal geeft o.a. een beeld van hoe onze (verre) voorouders werden gemanipuleerd om te denken zoals wij nu denken. Het boek zet aan tot overdenking…

Volgens mij zal ons huidige denken ons leiden naar een collectieve hel op Aarde over 50, 100 of 200 jaar.

Inmiddels is de 8e druk van ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’!  Dit is de eerste druk van 2,000 exemplaren!

Des te grotere oplage, des te lagere kosten. Als je 100 boeken laat drukken zijn de kosten ongeveer 10 euro per exemplaar. Nu zijn de drukkosten 2 euro per exemplaar. De verkoopprijs is 24.90.  Dat betekent dus een flinke winstmarge!

Die winstmarge wordt momenteel volledig gebruikt voor boekpromotie.

Microsoft, Google, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn, Yahoo en alle andere sociale media zie ik als sleepboten die ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’ momenteel naar open zee slepen. Het kost flink wat maar door het enthousiasme van lezers bollen de zeilen zich, waardoor uiteindelijk de sleepboten niet meer nodig zullen zijn.

Dan zal ‘het potje’ zich snel vullen.

Inmiddels staat de Duitse vertaling in de steigers. Dat boek wil ik beter dan het origineel. Uiteraard zijn voor de Duitse vertaling ook sleepboten nodig die het schip naar open zee zullen slepen. Daarna volgen de Franse, Spaanse, Portugese en alle andere vertalingen.

Als alle schepen zich op eigen kracht (dus dankzij enthousiaste lezers) voortbewegen, dan vult ‘het potje’ zich dus razendsnel.

Ergens in de bovenstaande uitleg zal ik besluiten om een stichting op te richten, waarna ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’ een goed doel is, met als doel om het Vipassana project te realiseren.

Ik gebruik de term Vipassana omdat de betekenis precies is wat ik bedoel: Om het leven te zien zoals het werkelijk is.

Wat mij betreft is onze werkelijkheid dat we bestaan uit samengeklonterd sterrenstof dat tot leven is gekomen in een kosmisch Wonder. De Aarde is een uniek kosmisch wonder waar wij nu gasten zijn.

Wij weten inmiddels zo gigantisch veel. Ik geloof 100% dat we samen, collectief, nu de hemel op Aarde kunnen creëren voor toekomstige generaties.

De hemel op Aarde creëer je voor een ander.

Het doel van het Vipassana project is een leefgemeenschap van 100,000 mensen met het vizier op de verre toekomst, om samen de Hemel op Aarde te creëren. Ter inspiratie.

Gebaseerd op de bijzondere middeleeuwse samenleving die je ontdekt in ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’. 

Just Imagine!!!

Liefs,  Shantah

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van www.sterrennacht.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 154 reviews.