Skip to main content

De diepere betekenis

Hieronder plak ik de mail naar een lezeres over de diepere betekenis van ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’.
Ik dacht dat je de diepere betekenis had begrepen.
Ik wil hier dolgraag opnieuw leven, in een volgend leven, maar zoals het nu gaat, wil ik beslist niet opnieuw hier leven. Voor minstens de komende 1,000 jaar!
Dat maakt me enorm boos van binnen. Vanwege het gedrag van m’n eigen soort wil ik hier dus niet terugkomen, in dit kosmisch paradijs.
Vrijwel iedereen is druk bezig met ‘leven’…  Egoïstisch, kortzichtig en uiterst dom volgens mij, maar volledig sociaal geaccepteerd. Immers, als ik miljarden bezit en ik wil een reisje naar de maan maken, dan kan dat.
Met het boek hoop ik de wereld zodanig te veranderen dat ik hier wel opnieuw wil leven.
Ik voorzie een gigantische puinhoop in de komende honderden jaren op aarde, een collectieve hel op aarde. De jeugd ziet het klimaatprobleem, omdat alleen het klimaatprobleem politiek correct is om via de media te verspreiden. De gigantische globale bevolkingsgroei, de groei van extreem radicale overtuigingen (ik heb 20 jaar in de islamitische wereld gewoond en gewerkt) en de aardse voorraadkast die binnen 100 jaar zo goed als leeg is, zijn politiek gevoelige onderwerpen én grote pijnpunten voor de wereld van de nabije toekomst…
Wij zijn geconditioneerd in ons denken.
Hemel en Hel zijn Hier en Nu. Onze voorouders werden geconditioneerd om te geloven in de Hemel na de dood…
Ik zie twee wegen naar de toekomst; een negatief pad en een positief pad. Het negatieve pad ligt het meest dichtbij en is het logische gevolg van ons huidige denken; oorlogen, honger, leed, ellende, en vervolgens met dezelfde denkkaders opnieuw de wereld opbouwen  Het positieve pad is door bewustwording.
Bewustwording = anders gaan denken.
Je hebt het boek gelezen. Het lezen verliep niet als een warm mes door de boter…  Er zijn lezers die het boek binnen 24 uur lezen en die het na afloop van de daken schreeuwen.
Jij had beduidend meer moeite… Eigenlijk zou je elke hindernis moeten bekijken, waarom het je ergerde.
Hoe dan ook. Dat dit boek de wereld gaat veranderen lijkt misschien een idioot en belachelijk plan…  Maar het kan als voldoende lezers het nieuws verspreiden.
Want mijn drukkosten zijn 2 euro…  De verkoopprijs is 24.90….  Dat is een gigantische marge…  Dat ik momenteel volledig investeer in promotie…  Totdat hopelijk
binnenkort de wind in de zeilen komt. Ik heb er een blog over geschreven: https://sterrennacht.nl/kunnen-we-samen-de-hemel-op-aarde-creeren-lees-hoe/
Op facebook hebben promoties al bijna 1,000 likes (sinds 27 okt. 2023, want het facebook account werd gehackt waardoor promoties met al meer dan 1,3k likes in een klap verdwenen.)
Er zijn uiteraard zeer grote belangen die beslist niet willen zien dat het boek uitgroeit tot een groot succes. De hack kwam via die kant.
Maar de verandering kan niet meer worden gestopt. Inmiddels al meer dan 10,000 exemplaren verkocht.
De wereld wordt transparanter, platter dankzij internet. Kijk naar ons! Wij zijn nu in rechtstreeks contact!
De Duitse vertaling is nu gereed! De Duitse promotie kan beginnen!
Kortom, van mijn kant doe ik alles om te zorgen dat we dit tijdperk kunnen afsluiten met ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’.
Dán wil ik hier dolgraag terugkomen…
Just imagine!!!  Met drie uitroeptekens omdat volgens mij de grote verandering begint met onze collectieve verbeeldingskracht…
Heel veel liefs,
Shantah  (Chantal)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.