Wat is het Vipassana Project?

Laatst vroeg iemand mij wat het Vipassana Project is. Het is mijn bijdrage om de wereld te verbeteren.

De naam “Vipassana” betekent om het leven te zien zoals het werkelijk is.

 

Wat is het leven werkelijk?

Volgens mij leven we in een kosmisch paradijs. De aarde is volgens mij een kosmisch wonder, én wij zijn de gelukkigen die vandaag op aarde leven. We zouden het leven moeten vieren!

Maar de afgelopen duizenden jaren moesten onze voorouders geloven dat wij pas ná het overlijden naar het paradijs gaan (op voorwaarde dat … ).

Volgens mij zijn we kosmische energie gevangen in een aards lichaam, de adaptor om hier te kunnen genieten. En we weten dat energie niet verloren gaat, dus volgens mij hebben we meerdere levens in dit kosmisch paradijs..

Volgens mijn theorie zijn we zodoende momenteel onze toekomst volledig aan het ‘verkloten’.  

Wij zijn het resultaat van duizenden jaren genetische manipulatie. Degenen die anders dachten werden simpelweg geëlimineerd, oftewel die genen werden uit de “pool” verwijderd.

 

Het Vipassana Project heeft als doel het paradijs te herstellen (op kleine schaal), gebaseerd op onze huidige inzichten. Als het project slaagt zal het de wereldbevolking hopelijk inspireren om anders te denken.

Momenteel zijn wij kosmische parasieten met planeet Aarde als onze gastheer. Wij bezitten gelukkig de intelligentie om te kunnen beseffen dat ons plunder gedrag niet eindeloos kan doorgaan, wij zouden kunnen evolueren tot symbiotisch levend. Dat is een doel van het project: Symbiotisch levend zonder economische belangen.

De bevolkingsgrootte van het project is afhankelijk van de omvang/grootte van het project: 1 inwoner per twee ha. Het doel: hopelijk uiteindelijk 100,000 inwoners, die in vrijheid, respect, overvloed, vrede en liefde samenleven, een witte anarchie. Terwijl de wereld richting een zwarte anarchie beweegt. Inspiring the world… om anders te denken.

Tijdens het schrijven van De Nacht dat de Sterren Dansten kreeg ik het idee voor het Vipassana Project.

 

Wat de intermenselijke relaties betreft.

Om een goed beeld te krijgen van de intermenselijke relaties binnen het Vipassana Project, raad ik je aan om De Nacht dat de Sterren Dansten te lezen, of te beluisteren.

 

Persoonlijk zie ik het Vipassana Project als de mooiste positieve weg naar de toekomst, daarom doneer ik 80% van de boekopbrengsten aan het Vipassana Project!!

 

Wat mij betreft is het Vipassana Project het Beste Goede Doel, het is uiteraard nog een lange weg voordat het Project een lichtend voorbeeld zal kunnen zijn. Geïnteresseerden die willen doneren zijn dan ook zeer welkom! ik ontvang graag uw mails!

Volgens de publieksjury van de Gouden Meeuw Literatuurprijs kan De Nacht dat de Sterren Dansten zich meten met de Celestijnse Belofte; van dat boek gingen wereldwijd maar liefst 200 miljoen exemplaren over de toonbank! Ons doel is bereikt als dat ook gebeurt met De Nacht dat de Sterren Dansten… 🙂

 

De Nacht dat de Sterren Dansten wordt jammer genoeg geboycot in de mainstream media, omdat het boek FairTrade is, zodoende is de verspreiding van De Nacht dat de Sterren Dansten afhankelijk van enthousiaste lezers…. Gelukkig zijn er enthousiaste lezers!

Lees de recensies!

So, I have still hope that one fine day… wereldwijd kinderen, mensen zullen opgroeien wetende dat ze in een kosmisch Paradijs zijn geboren. Dan wil ik hier graag terug komen. eerder niet.

Liefs,

Shantah

 

Al duizenden jaren worden boeken die een bedreiging vormen voor de bestaande belangen verbannen, verbrandt of geboycot. Anno 2019 wordt De Nacht dat de Sterren Dansten geboycot.

Door deze blog te delen steun je een mooie verandering!

 

Lees aub ook mijn blog over de macht van de media.