Skip to main content

Het Vipassana Project – Wat bedoelt Shantah ermee?

By 24 mei 2019mei 23rd, 2024Shantah's Blog

Als De Nacht dat de Sterren Dansten’  uitgroeit tot een succes zal Shantah 80% van de winst doneren aan globale bewustwording en het Vipassana Project. Wat is dat? Wat wil ze bereiken? 

De naam Vipassana komt van een oude Oosterse meditatietechniek om het leven te leren zien zoals het werkelijk is.

Wij weten dat onze aardse lichamen zijn opgebouwd uit ‘sterrenstof’, wij weten dat de Aarde zeer uitzonderlijk is; hier is sterrenstof tot leven gekomen, en Wij ‘leven’ in een kosmisch wonder. Besef dat.

De wereld die wij, mensen, hebben gecreëerd is ontstaan nadat de afgelopen duizenden jaren onze (verre) voorouders werd verteld hoe ze moesten denken. Iedereen die anders dacht, die genen werden verwijderd. Wij zijn dus het product van duizenden jaren genetische manipulatie.

Hemel en Hel bestaan in het Hier en Nu. 

Door ons huidige collectieve denken zal dit tijdperk – volgens Shantah – helaas eindigen in een globale Hel op aarde.

Met het Vipassana Project wil Shantah ‘De Hemel op Aarde’ bereiken. De tegenpool van hoe deze wereld zich nu ontwikkelt! Ter inspiratie!

De bedoeling is een grootschalige gemeenschap van ca. 100,000 inwoners met 2 hectare vruchtbare grond per inwoner. Zo zal de natuur zich kunnen herstellen.

Een gemeenschap zonder economische belangen, levend in volledige vrijheid, respect, overvloed. Met het vizier op de verre toekomst.

Om hopelijk het menselijke sprookje in dit kosmisch wonder, dat een nachtmerrie van mega omvang dreigt te zullen worden, om te buigen naar ‘Ze leefden nog lang en gelukkig.”

Dan wil Shantah hier graag opnieuw leven. Eerder niet. Vandaar haar motivatie.

Des te meer mensen ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’ ontdekken en steunen, des te groter is de kans dat het zal lukken! 

Hoe mooi zou dat zijn!

Samen de toekomst veranderen met een mooi boek!

Alle grote veranderingen zijn klein begonnen, door mensen die erin geloofden.

Zal het lukken?

Time Will Tell…