Skip to main content

Reïncarnatie; hoe mijn gedachten veranderden

By 26 september 2019april 17th, 2023Shantah's Blog

Reïncarnatie: Is er leven na de dood? Heb ik eerder geleefd?

Persoon in de rook

Onlangs is de 5de druk verschenen van ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’

Zoek je naar een mooie, spannende en boeiende roman over reïncarnatie?!

Lees ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’.

Ik had me nooit bezig gehouden met ‘reïncarnatie’, ik vond het een ‘zweverig’ onderwerp. 

Mijn mening over reïncarnatie veranderde in één klap toen ik intuïtief de waarheid over mezelf wilde ontdekken in een brief aan mijn zoon. Hij was mijn alles maar was uit mijn leven verdwenen nadat ik uit de kast was gekomen. 

Toen ik eenmaal besefte dat reïncarnatie een onderdeel is van onze levens ben ik opnieuw begonnen, met als doel om de inzichten in een mooi, onvoorspelbaar en boeiend verhaal te verwerken, zodat de boodschap zich zal verspreiden dankzij de enthousiaste lezers! 

 

De waardering van www.sterrennacht.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 130 reviews.
%d